Om Jardex

Find hvad du søger i vores store udvalg:

Firmatøj Med Profil – om Jardex Erhverv

Stort udvalg af arbejdstøj, profiltøj, firmagaver og firmatøj...

Brdr. Jardorf A/S har klædt danskerne på siden 1917, hvor firmaet startede som et eksklusivt herreskrædderi. Det udviklede sig hurtigt til en egentlig produktion af varemærket Jardex, der blev landskendt med det berømte slogan ”Bravo Mr. Jardex”.

Fra begyndelsen af 1960’erne og frem til 1981 havde koncernen en fabrik i Roskilde med 400 ansatte. I 1985 åbnede den første butik i detailhandelskæden Jardex, som i dag består af tre butikker. Sideløbende med indtoget i detailbranchen blev Jardex Erhverv etableret. Jardex Erhverv beskæftiger sig med at levere profiltøj – firmatøj og arbejdstøj – tøj med tryk og firmagaver og reklamegaver til virksomheder.

Køb kendte mærkevarer som firmatøj, hos Jardex Erhverv!

Hos Jardex Erhverv er det fagfolk og specialister, der står for dine ordrer på habitter, jakker og bukser.

Siden 1917 har Jardex produceret jakkesæt, habitter, blazere og bukser til mænd. Vi har et kæmpestort lager af færdig herrekonfektion, hvilket gør det muligt for os at levere både små og store ordrer i habitter, jakkesæt og blazerjakker straks. Vi kan også levere ordren via vores store, internationale samarbejdspartnere.

Ud over vores standardsortiment forhandler vi også mærkevarer, som Lacoste, Eterna, Eton, Pierre Cardin, Sunwill, Oscar Jacobson, Playboy, Bosweel og Tramarossa.

Jardex Erhverv er uden tvivl det firma i Danmark, der producerer og sælger flest jakkesæt, bukser og smokinger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, der er helt i top.

Specialdesignede uniformer

En af vores spidskompetencer er leverancer af ensartet uniformering af salgspersonale:

For nylig leverede vi 125 ens jakkesæt på fem dage – alle i individuelle mål.
Design, måltagning og levering af uniformer til 4x48 Taxi – til chauffører af begge køn
På blot to uger – inklusive måltagning – har vi sørget for at levere hvide dinnerjackets med sorte bukser og tilbehør til 25 sælgere på en messestand med James Bond-tema.
Til OL i Atlanta i 1996 var vi totalleverandør af tøj og accessories til samtlige danske OL-deltagere og officials. Hver deltager blev målt og fik en personligt pakket kuffert med alt, de skulle bruge.
Vi har leveret uniformer til McDonald’s restauranternes medarbejdere gennem to årtier
Leverandør til UNO X (tidligere Hydro Texaco)
Ovenstående er blot enkelte eksempler på, at vores kunder ofte har specielle ønsker til tøjets design, og at vi specialdesigner og leverer til alles store tilfredshed.

Kontakt Jardex Erhverv
Har du spørgsmål til profiltøj fra Jardex Erhverv, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 4465 0600.