Referencer

Et udvalg af vores kunder

 • Dantaxi 4 x 48
 • Uno-X og YX
 • McDonald’s
 • Sunset Bouleward
 • Unicon
 • Folketinget
 • Vejdirektoratet
 • ABB
 • Færdselsstyrelsen
 • HotelBranchen
 • Vivaldi Restaurant
 • Hørkram
 • Ballerup Kommune
 • Mercedes Benz
 • Siemens
 • Nokas
 • Ricoh
 • Anders Andersen Rengøring
 • LIP
 • Novo

Dantaxi 4x48

På kun 14 dage blev der både taget individuelle mål og tilpasset uniformer på hele 1.300 chauffører fra Dantaxi 4x48”, udtaler direktør Carsten Aastrup fra Dantaxi 4x48.

Alle chaufførerne hos Dantaxi 4x48 er nu – som de eneste i taxibranchen i Danmark – udstyret med specialdesignede uniformer bestående af skjorter, poloskjorter, striktrøjer, slipover, vindjakker, mv. Og der er oven i købet tænkt på både ergonomi og vind- og vandtæthed. Ligesom der også hører en paraply med til uniformen, så kunderne kan komme tørskoede ind og ud af bilerne”, fortæller Carsten Aastrup.

Aftalen med Jardex Erhverv om at uniformere de mange chauffører blev indgået i april – til udførelse allerede i september/oktober. Tidsplanen var derfor stram, men der var ingen slinger i valsen. Og i løbet af blot 14 dage var samtlige chauffører ekviperet med hver deres startpakke. Det er tydeligt at se, at kombinationen af miljørigtige biler og uniformering allerede har medført en voldsomt stigende stolthed og bevidsthed hos medarbejderne”, slutter Carsten Aastrup.

Dantaxi 4x48 har rundt regnet 1.300 chauffører og har som ambition at blive førende inden for taxibranchen. Både når det gælder image, service og miljø. Ud over de specialdesignede uniformer, er Dantaxi 4x48 også den første taxivirksomhed, der aflagde miljøregnskab og indførte miljørigtige biler. Der er ligeledes planer om at udfase dieselbiler til fordel for de eldrevne.

Find hvad du søger i vores store udvalg:

McDonald’s, Taastrup

Vi er meget glade for samarbejdet”, udtaler franchisetager Mick Thorell fra McDonald’s i Taastrup. ”De yder en fantastisk service, og når vi bestiller, kommer varerne lige med det samme”. Mick Thorell har handlet med Jardex Erhverv i mere end 20 år.

Tidligere havde vi en uniform med skjorte og slips til de ansatte i butikkerne, men for et par år siden valgte vi at målrette kollektionen til de unge og gøre den mere fritidsagtige. Der var de meget dygtige hos Jardex til at fange vores idéer og omsætte dem til en smart og funktionel kollektion”, fortæller Mick Thorell.

I Danmark har McDonald’s 84 butikker med over 4.000 ansatte. Jardex Erhverv leverer uniformer til størstedelen. Dertil kommer manager-uniformer og tøj til virksomhedens viceværter. Den enkelte butik faxer eller mailer deres bestilling fra McDonald’s intranet direkte til Jardex Erhverv, der er lagerførende i hele den store McDonald’s-kollektion. Her kan butikspersonalet vælge mellem flere forskellige typer bukser, skjorter, T-shirts, bælter og caps. Jardex Erhverv pakker og sender firmatøjet, og det er som hovedregel i butikken dagen efter bestilling.

Ramirent A/S

Når service er mere end ord”. Sådan beskriver Kenneth Waagenes fra Ramirent A/S sit forhold til Jardex Erhverv.

Ramirent A/S udlejer bl.a. bygge- og anlægsmaskiner, lifte, skurvogne og pavilloner samt udfører relaterede montageopgaver. Med 17 afdelinger og over 200 ansatte i hele landet er Ramirent A/S Danmarks største udlejningsforretning.

Ramirent A/S har samarbejdet med Jardex Erhverv i en årrække. ”Vi har udviklet et bestillingsskema, som medarbejderne selv udfylder med navn og størrelse, så sørger Jardex Erhverv for at brodere vores logo samt medarbejderens navn på tøjet og sende det til den rette afdeling. Det fungerer rigtig godt, vi bestiller bare – så sørger Jardex Erhverv for resten. Ud over de forskellige typer arbejdstøj som kedeldragter, bukser, jakker, orange sikkerhedstøj og sikkerhedssko er Jardex Erhverv ligeledes vores leverandør af funktionærbeklædning til alle i udlejnings-afdelingerne samt vores eksterne medarbejdere, der besøger kunder overalt i Danmark. Vores reklameartikler bestiller vi naturligvis også hos Jardex Erhverv, som i dag leverer kuglepenne, askebægre, blokke og lignende til os. Alt i samme gode kvalitet som tøjet. Jardex Erhverv er gode til at komme med kreative input og forslag til, hvilken kvalitet vi skal vælge, og vi oplever både en høj service og en stor fleksibilitet, ligesom de klarer eventuelle reklamationer med et smil”, fortæller Kenneth Waagenes fra Ramirent A/S.

UNO-X

”Vores kunder er meget begejstrede”, udtaler direktør Tage Kruse fra UNO-X. ”Hos UNO-X har vi handlet med Jardex Erhverv gennem flere år. De yder en fantastisk høj service til konkurrencedygtige priser, og de løser i dag en lang række forskellige opgaver for os. F.eks. leverer de uniformer til bl.a. teknikere og chauffører samt messetøj. De sørger også for at sende vingaver og reklamegaver til de talrige receptioner og arrangementer, som vi hvert år inviteres til”, siger Tage Kruse.

”Tidligere leverede de også vores julegaver hertil, som vores salgschefer så personligt kørte rundt og afleverede. For at spare tid og kilometer udviklede vi for et par år siden sammen med Jardex et gavesite, som vi ud over julegaver anvender til diverse salgskonkurrencer og events. Nu kan modtageren selv gå ind på nettet og vælge blandt flere gavemuligheder. Bestillingen sendes direkte til Jardex Erhverv, som ekspederer ordren med det samme. Kunderne har være meget begejstrede over selv at kunne vælge deres julegave, og de bliver ofte imponerede over at få gaven leveret allerede dagen efter, de har sendt deres bestilling af sted.